Βίντεο

Ομιλία για το Πράσινο Μάρκετινγκ σε εκδήλωση της Apivita

24 Ιαν.

Πριν από μερικούς μήνες, παρακολούθησα μία εκδήλωση απονομής πτυχίων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Φαρμακοποιούς, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου χορηγός του Προγράμματος είναι η εταιρία Apivita. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο πρωτοποριακός -για τα ελληνικά δεδομένα – τρόπος συνεργασίας της Θεωρίας και της Πράξης στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Νέοι απόφοιτοι Φαρμακευτικών Σχολών είχαν την ευκαιρία να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα εργαλεία γνώσης της διοίκησης επιχειρήσεων, ώστε να τα αξιοποίησουν στο μελλοντικό τους φαρμακείο. Και αυτή η νέα γενιά των φαρμακοποιών είναι που απολαμβάνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του συνδυασμού επιστήμονα-επιχειρηματία.

Σε αυτό το ιδιαίτερο ακροατήριο, είχα την τιμή να μιλήσω για το Πράσινο Μάρκετινγκ στην αγορά των φυτικών καλλυντικών χρησιμοποιώντας την περίπτωση της Apivita. Επίσης, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τα αποτελέσματα μίας έρευνας του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α. που διεξήχθη από τον Καθηγητή κ. Αυλωνίτη και την Υποψήφια Διδάκτορα κ. Πάπιστα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία μου σε αυτό το video.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: